Grodi, visā Latvijā

Drukāt

Gerkors, IK, manipulatora pārvadājumi

Tilta 24, Rīga LV-1005
Kravu pārvadājumi ar manipulatoru, Manipulatora pakalpojumi, vietējie kravu pārvadājumi, kravas transports ar manipulatoru, auto ar manipulatoru, kravas kaste, transporta pakalpojumi, Kravas buss, mikroautobuss, mēbeļu furgons, mēbeļu un mantu pārvadājumi, būvmateriālu un konstrukciju pārvadājumi un iekraušana.

BalticFiberLine, SIA

Salmu 20-1, Liepāja LV-3401
Tualetes, koka tualetes, wc, grodu vāki, barotavas, dzīvnieku barotavas, putnu barotavas. 

Latgāze, SIA

Bukmuižas 5a, Rēzekne LV-4601
Apraksts: Uzņēmums ar stabilu reputāciju un pieredzi kopš 1991. gada. Betona aku grodi. Stiklinieku darbi.

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmu būvniecības uzņēmums veic visa veida santehnikas pakalpojumus kā juridiskām, tā arī privātpersonām. Mūsu pakalpojumu klāstā ir: •    Inženiertīklu projektēšana un montāža; •    Ūdens un kanalizācijas pievienošana centrālajiem tīkliem; •    Ūdens apgādes sistēmu izbūve; •    Kanalizācijas sistēmu izbūve; •    Apkures sistēmu izbūve; •    Drenāžas sistēmu izbūve; •    Ārējo ūdens un kanalizācijas tīklu izbūve; •    Ekskavatora pakalpojumi; Pateicoties pieredzei privātmāju un industriālo objektu santehnikas risinājumu izbūvē esam spējīgi realizēt dažāda veida projektus un ieteikt labākos risinājumus - klientu vēlmes ir mūsu prioritāte. Izmantojam tikai kvalitatīvus materiālu. Visiem veiktajiem darbiem tiek dots garantijas periods. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

Jēkabpils PMK, SIA

Madonas 27, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

SIA "Jēkabpils PMK" nodarbojas ar celtniecības darbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ēku konstrukciju projektēšanu un ēku būvprojektu vadīšanu, autoceļu, ielu un laukumu būvniecību un būvuzraudzību, upju hidrotehnisko būvju būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes un ventilācijas sistēmu būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību. Uzņēmumā ieviesta kvalitātes vadības sistēma ISO  9001:2008 un vides vadības sistēma ISO 14001:2004

Būvlukss & Iļģuciems, SIA, Veikals

Dunduru 1, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu:

Uzņēmums darbojas no 2005. gada. Pašlaik mēs ražojam metāla jumtu segumu visus pamatelementus lokšņu veidā, dažāda profila papildus elementus un ūdens notekas. Piedāvājam dažāda veida dzelzsbetona un metāla izstrādājumus.

Grodi, SIA

Ulbrokas 23-512, Rīga, LV-1021
Ūdensapgāde un kanalizācija

Grodi AB, SIA

"Grodi" , Tumes pagasts, Tukuma nov., LV-3139
Celtniecības un remonta darbi

Grodi, folkloras kopa

Ieriķu 43a, Rīga, LV-1084
Mākslinieciskie kolektīvi

IK IMANTAS GRODS

Kaivas iela 50 k-1 – 147D, Rīga, LV-1021
Informācija no uzņēmumu reģistra

GROD, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Māras iela 1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Informācija no uzņēmumu reģistra

Grods un partneri, SIA

V.Baloža 11c, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Evora, SIA

Robežu 38, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Aku grodi , aku vāki, caurteku caurules, caurules, drenāžu caurules, grodu izgatavošana, grodi , grodu, tirdzniecība, grodu piegāde, dzelzsbetona grodi .

Vidzemes betons, SIA

Priekuļi, Muižas 10, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Grodi . Aku grodi . Betona grodi . Betona piegāde objektā ar sūkni. Būvmateriāli., Dzelzsbetona grodi . Visa veida transportbetons, java. Betona piegāde objektā ar mikseri un sūkni.

AVE Riga, SIA

Mūkusalas 45, Rīga LV-1004
keramzītbetona pārsedzes, OSB plāksnes, kokskaidu, presētas, dārza mājas, produkcija, kanalizācijas grodi , , aku grodi , grodi ar dibenu, grodu vāki, betona konusi, grodu dibeni, grodu izlīdzināšanas gredzeni,

Rēzeknes meliorātors, SIA

Meža 17, Rēzekne, LV-4601
Meliorācija, aku grodi , ceļu būve, būvlaukumu izveidošana, ierīkošana, transporta pakalpojumi Rēzeknē

Siguldas bloks, SIA

"Vidzemes šoseja 47. km" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov., LV-2140
dekoratīvie sienu bloki (pilnie) betona cepurītes, dobtie pārseguma paneļi, pagraba sienu bloki, aku grodi , Grodi . Betons. Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība. Bruģa ražošana. Bruģa tirdzniecība.

Liktenis, SIA

Salas 13, Jūrmala, LV-2015
Grodi un dažādi betona izstrādājumi. Sētas stabi un pasētas. Pakāpieni un apmales.

Elbra, SIA, Veikals

Ērgļi, Parka 29, Ērgļu pagasts, Madonas nov., LV-4840
Aku grodi , grodu vāks. Armatūras sieti betonēšanai. Armatūra, armatūras siets., rullīši, montāžas putas, silikoni, durvis, koka līstes, plēve, plēves, plastmasas siets, māls, ķieģeļi, grodi